Sultanbeyli Belediyespor Diyabekirspor ile 1-1 berabere kaldı. Sultanbeyli Gölet Stadyumu’nda oynanan maç dostluk atmosferinde devam etti. İki takımda fair play ruhuyla sahada top oynadı.

İlk Yarıda Gol Yok

İki takımda maça istediği gibi başladı. Karşılıklı ataklarla devam eden müsabakanın ilk yarısı 0-0 bitti.

Goller İkinci Yarıda Geldi

Maçın ikinci yarısına Sultanbeyli Belediyespor çok iyi başladı. Rakip takımın kalesini ablukaya alan Sultanbeyli Belediyespor aradığı golü 64. dakika da penaltıdan buldu. Ceza sahası içinde Fatih Dalgıç’ın yere düşürülmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına gelen Batuhan Altay, kaleciyle topu ayrı köşelere göndererek penaltıyı gole çevirdi. Ardından rakip kalede daha çok pozisyon arayan Sultanbeyli Belediyespor 78. dakikada beraberlik golüne engel olamadı ve maç 1-1 oldu. Karşılaşmada başka gol olmazken Sultanbeyli Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 12’ ye çıkardı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de maçı izleyerek Belediyespor’a destek verdi.

Ömer Aydın 11:10 10 Kas 2016

Tebrikler çocuklar.. Kazanmaya inanın Sultans arkanızda ;)