İlk yarıya iki takımda savunma güvenliğini ön planda tutarak başladılar. Daha çok gol yememeyi düşünen iki takımın ender geliştirdiği ataklardan Sultanbeyli Belediyespor Muhammet Fatih Kanat ve Fatih Dalgıç ile yararlanamazken, konuk ekip Bayrampaşaspor Said Can Açıkalın ve Benhur Keser ile başarılı olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

Normal süresinde gol olmayan mücadelede uzatma dakikalarına geçildi. Uzatmaların ilk dakikasında Bayrampaşaspor karambolde topa son dokunan Kubilay Serbest’in golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu gole itirazlarını sürdüren Sultanbeyli Belediyespor’dan Bülent Erdalkıran maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına yollandı. Maç, Bayrampaşaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta deplasmanda 12 Bingölspor ile karşılaşacak.