TFF 3. lig 3. grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, 22.hafta karşılaşmasında Cizrespor'un konuğu oldu.

Maça kazanma parolasıyla çıkan yeşil-beyazlılar oldukça istekli başladı. İlk yarıda gerçekleştirilen ataklarda gol olmayınca taraflar golsüz eşitlikle soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya her iki takımda istekli başladı ve Cizrespor 61. dakika da Hurşut'un golüyle 1-0 öne geçti. Maçtan hiç kopmayan yeşil-beyazlılar 70. dakikada Hakan Akman'ın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda gerçekleşen ataklarda istediği golü bulamayan Sultanbeyli Belediyespor maçtan 1 puanla ayrıldı. İstanbul'a dönen yeşil-beyazlı takım hafta sonu oynanacak Düzyurtspor maçının hazırlıklarına başladı.