Her iki takımın birbirlerine üstünlük kurma çabasıyla başlayan maçın ilk dakikalarında Düzyurtspor atak yapan taraf gibi görünse de Sultanbeyli Belediyespor üstünlüğü ele geçirerek Mesut Çakar’la ilk golü buldu. (1-0)

İlk yarıda başka gol olmayınca Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

Hakemin düdüğüyle ikinci yarıya başlayan Düzyurtspor ikinci yarının ilk dakikasında Hakan Aydın ile beraberliği yakaladı. (1-1)

Maçın kalan dakikalarında etkili olan taraf Sultanbeyli Belediyespor’un atakları golle sonuçlanmayınca maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Goller: Mesut Çakar (20', Sultanbeyli Belediyespor), Hakan Aydın (46' Düzyurtspor)

Sarı Kartlar: Emrah Günden (79'), Dursun Türk (86', Sultanbeyli Belediyespor) - Emrah Ekmekçi (75'), Serdar Üçüncü (85', Düzyurtspor)